Prijavite se ili Kreirajte nalog
Korpa 0,00 RSD

Plaćanje

Prodajna cena robe istaknuta je uz svaki pojedinačni artikal na Servisu. U cenu robe je uključen porez na dodatu vrednost (PDV) i nema skrivenih troškova. Potrošač je u obavezi da za robu koja je predmet prodaje isplati trgovcu cenu na jedan od sledećih načina, po slobodnom izboru potrošača:
a) preko računa (E-bankigom ili opštom uplatnicom);
b) pouzećem (prilikom isporuke robe, kurirskoj službi u gotovini);
c) karticom - koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu (debitnu) karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja odabirom odgovarajućeg načina plaćanja potrošač će biti preusmeren na zasebnu stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici potrošača nisu dostupni sistemu trgovca. Prenos podataka se obavlja na zasebnom kanalu uz moderne metode enkripcije. Istovremeno, isključena je svaka mogućnost presretanja poverljivih informacija. Podaci se šalju u šifrovanom obliku i čuvaju se samo na namenskom serveru tog sistema;

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Trgovac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena platna kartica potrošača biće izražen u lokalnoj valuti potrošača kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji trgovcu u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od cene navedene na Servisu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Online plaćanje obezbeđuje: